Atenció al part

 

.

“MIGJORN, Casa de Naixements”entén l’assistència al part com un servei complet i integral que inclou L’ACOMPANYAMENT DURANT LA GESTACIÓ, LA DILATACIÓ, EL PART, EL NAIXEMENT I L’ALLETAMENT.

Som un equip de llevadores titulades amb la preparació i experiència necessàries en parts respectats. Oferim un acompanyament professional basat en el RESPECTE als processos fisiològics de l’embaràs, del part i del naixement. Fomentem l’autonomia i el PROTAGONISME DE LA FAMÍLIA, amb el TEMPS que cadascuna necessiti per viure i gaudir al màxim del que és LA VOSTRA experiència.

El part és un procés en què conflueixen dos esdeveniments únics: una dona que dóna a llum i un bebè que neix. Per això, SOM DUES LLEVADORES amb presència permanent en aquest moment. Així, garantim la seguretat, el benestar i el confort de tota la família.

Assistim parts després de cesàries, d’una i de dues cesàries anteriors (tenim experiència en ambdós casos). A Migjorn no assistim parts de risc, prematurs, de natges o múltiples. Els casos clínics específics es tractaran de forma individual i serà l’equip qui decidirà si el podem acompanyar.

Els parts s’assisteixen a l’espai que proposa Migjorn o bé al domicili de la família. Tanmateix, l’assistència domiciliària serà possible sempre i quan la vivenda estigui a prop d’un centre hospitalari (màxim a 20 minuts) i reuneixi condicions bàsiques de salubritat.

Si es prefereix parir en un centre hospitalari, us oferim el servei d’assistència en la dilatació a casa vostra o a l’espai que us ofereix Migjorn, el trasllat al centre hospitalari i després de l’alta, el seguiment i serveis postpart habituals.

 

DONAR A LLUM AMB MIGJORN INCLOU

 • Cinc visites (una amb cadascuna de les llevadores de l’equip) durant tot l’embaràs a l’espai Migjorn. Una de les visites serà de l’equip sencer de llevadores al domicili (en el cas del part a casa vostra).
 • Assistència telefònica permanent durant l’embaràs i fins la quarantena.
 • Dues llevadores de guàrdia 24 hores al dia des de la setmana 37 d’embaràs.
 • A partir de la dilatació, assistència permanent de dues llevadores.
 • Assistència al  part, rebuda de la criatura i de la placenta amb dues llevadores.
 • Recollida i neteja del procés del part.
 • Després del part, visites permanents de les llevadores durant tota l’estança a l’espai proposat per Migjorn, i en el cas del part a domicili,una visita a les 24 h del naixement.
 • Quatre visites postpart fins a la quarantena a l’espai Migjorn.
 • Una sessió de massatge per afavorir el tancament de la pelvis (a l’espai de Migjorn).
 • Diagnòstic precoç del nadó (realització de l’analítica de sang).
 • Una sessió de teràpia craniosacral biodinàmica per al bebè (a l’espai de Migjorn).

 

El control/seguiment que es fa des de Migjorn és paral·lel i complementari al que fa el centre de salut o mútua de referència.

Volem parir a casa gratuïtament. Què podem fer?:

Model de carta de Rescabalament durant l’embaràs

Model de carta de Rescabalament després del part

 

Millor a casa (artícle sobre la recomanació de la Guia NICE)

 

Descarrega en català en PDF la Guia_PartCasa_2018

Descarga en castellà en PDF la Guia_PartoCasa_2018

 

Poesia : “Sirena Gema”

.

 

.