Grup de preparació al part, naixement i criança

Un diumenge de  cada mes de

10h a 18h i dinem junts

 

Sessions de grup creades per a la dona embarassada i la seva parella o acompanyants, per a poder ser més conscients de tot el procés que engloba aquesta etapa i el naixement del seu bebè. 

Per a això, comptem amb la informació i la sensibilització, desenvolupant el treball entre una llevadora i un terapeuta amb la finalitat d’integrar tos els aspectes tant a nivell teòric com vivencial.  Aspectes que faciliten la possibilitat de connectar amb les capacitats i limitacions a  l’hora d’encarar les dinàmiques del vostre part, post part i criança, arribant a  ser protagonistes de les decisions i dels propis processos.

Las sessions s’aniran desenvolupant a partir de les diferents etapes que es viuen, integrant sempre el treball corporal  amb l’ objectiu  que pugueu experimentar: el sentit de la respiració, de la mirada, l’ expressió i l’ abandonament a les sensacions.

Així com fomentar el sentiment de “tribu” perquè l’entorn social en el que vivim ens porta a viure, en general, els processos vitals de manera aïllada.

.

Programa complert

.

Segueix-nos - Siguenos