Ioga

 

Els divendres Ioga per a la Maternitat 

 Cartell-Ioga-embarassades

IOGA EMBARÀS

L’embaràs és un moment ple de transformacions, el nostre cos acull una llavor que es transformarà ràpidament en un èsser complert. Nou mesos plens de canvis, només nou mesos, d’adaptacions, d’acceptacions, de transformacions i de molt amor. 
El Ioga ens acompanya en aquest camí, ens facilita eines per treballar el nostre cos habitat de molta vida. Ens permet connectar amb la nostra ànima i en la nostra missió actual d’acollir vida dins nostre. És un moment màgic, la formació d’un èsser dintre d’un altre, una mare que es cuida i cuida, que és flexible i acomoda el seu espai intern, que és pacient i està present, una mare que es permet deixar anar tot allò que ja no necessita. En tot això i en molt més el Ioga ens acompanya. T’animes?

IOGA MARES I NADONS

El Ioga mares i nadons està orientat per començar un camí de benestar i equilibri en la nostra maternitat. Començar a cuidar-nos des del primer moment que som mares, respectant el nostre ritme, el nostre moment i poder aprendre a fer la nostra pràctica diaria mentre el nostre nadó està al nostre costat. Una estoneta per a tu i una estoneta per a ell@, que li permeti gaudir del seu cos mentre la mare acompanya amb moviments, massatges i cançons. Tanquem la sessió compartint experiències del moment que totes tenim en comú. 

Preus: 

  • 40€/mes
  • 15€/sessió

 

 

De dilluns a dijous Ioga per tothom amb la professora Glòria Roig

Cartell-Ioga

 

Els dissabtes per qui ho dessitji amb la Marina Ubach

iogaportesobertes

 

 

Centre autoritzat per a l'assistència al part natural i domiciliari pel Departament de Salut de la Generalitat. Inscrit en el Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris amb el núm. E086882473.