Intersecció de Conjunts

Gaudim de la cohessió de la poesia, la música i la pintura.

intersecció de conjunts

Dissabte 20 de maig a les 20h

Entrada 10€

Cal Reservar trucant al 93 833 06 78

 

“Des dels gestos més quotidians, aquests poemes, fets d’evocacions, de sensacions i de sensibilitat, estableixen un joc de reflexos cap al lector, l’acaren dolçament a ell mateix i, sobretot, als seus fantasmes en els àmbits de la identitat familiar (pare, mare, fill/a), dels rols, dels prejudicis…”

Víctor Sunyol

 

“En Intersecció de conjunts, l’autora explora l’experiència de la maternitat com si d’una revolució es tractés. Aquests versos són el resultat d’aquesta sacsejada íntima i punyent, viscuda des de la triple condició de mare, dona i ésser humà, tant en relació amb ella mateixa, com el seu entorn familiar i social. Cada un d’aquests àmbits conforma un conjunt de poemes que traspuen, en un entremat d’interseccions, records, il·lusions, pors i patiments. Més enllà del cant lluminós per l’arribada d’un fill, hi ha un món d’ombres i foscors que Sònia Moya transforma en vivència poètica.”

Jordi Estrada

 

 

“Sònia Moya sap com gronxar-te, el vaivé t’atrapa, és hipnòtic, i quan obres els ulls, grans, et trobes que ets dins d’un bressol. I per a un adult, hi ha molts fantasmes dins un bressol.”

Del pròleg de Teresa Colom