Grups de criança

Donen continuïtat als grups de preparació al part i es poden allargar fins als 3 anys aprox. 

Un espai per a compartir i reflexionar sobre la relació que pares i mares aneu establint amb els vostres fills/es, on procurarem veure les necessitats dels petits per a un desenvolupament saludable i que cadascú pugui anar connectant amb la seva manera individual d’acompanyar al seu fill/a des del sentir i ocupant el seu lloc dintre de la família. 
Per a fer-ho possible, iniciarem les sessions treballant el contacte amb un mateix i amb el nadó a través de la percepció, l’escolta, el contacte, el massatge, l’acompanyament al desplegament motriu i al joc dels infants…, procurant posar atenció a observar i fer conscient la nostra relació amb l’infant. Després treballarem i reflexionarem sobre les dinàmiques que s’hagin donat així com sobre altres temes quotidians entorn a la criança que inquietin a les famílies, sempre tenint en compte les necessitats del nadó en cada moment del seu desenvolupament i la importància de la presència i la vinculació afectiva amb la mare i amb el pare perquè les criatures puguin créixer i desenvolupar-se amb una base de seguretat i afecte que els permeti construir la seva autonomia i anar cap al món i les persones des d’un lloc sòlid i segur. 

Trobades mensuals de 2 hores de durada.

A càrrec de Noemi Codinaterapeuta corporal i psico-corporal, amb formació multi disciplinar centrada en l’infant i en les etapes primàries del desenvolupament. Amb més de 8 anys d’experiència acompanyant a parelles i famílies durant la gestació i la criança dels seus fills. Ex-acompanyant en projectes d’educació lliure.

Criança-menor-medida

Grups de Families 

 .

Donen continuïtat als grups de criança i es poden allargar fins als 6 anys de les criatures.
Segueix sent un espai per a compartir i reflexionar sobre la relació que pares i mares establiu amb els vostres fills/es, on seguirem veient les necessitats de les criatures en el seu procés de desenvolupament i seguirem treballant perquè cada pare i cada mare pugui anar connectant amb la seva manera d’acompanyar al seu fill/a, amb les seves capacitats… i ocupant el seu lloc en el sistema familiar.

Es valorarà amb cada grup la possibilitat de realitzar les trobades únicament amb els p/mares o de seguir treballant amb tota la família, però trobant-se els p/mares entre ells i oferint un altre espai als nens/es (acompanyats d’un/a professional), amb moments de trobada i interacció dels 2 espais al principi i al final de les sessions.

Trobades mensuals de 2 hores de durada (en cas de ser únicament amb els adults) o de 3 hores de durada (si treballem amb 2 espais pels nens/es i pels p/mares).

A càrrec de Noemi Codina, terapeuta corporal i psico-corporal, amb formació multi disciplinar centrada en l’infant i en les etapes primàries del desenvolupament. Amb més de 8 anys d’experiència acompanyant a parelles i famílies durant la gestació i la criança dels seus fills. Ex-acompanyant en projectes d’educació lliure.

.

Segueix-nos - Siguenos